Neix a Alcoi (Alacant) en 1980. Inicia els seus estudis en la Societat Musical Nova d’Alcoi i posteriorment estudia en els conservatoris d'Alcoi i València, aconseguint el Premi Extraordinari de final de Grau Professional. Obté el Títol de Grau Superior en el Conservatori Joaquín Rodrigo de València amb el professor José Cerveró, aconseguint les més altes qualificacions. 

Continua la seva formació amb el professor José Vicente Herrera, a més de realitzar diferents cursos de perfeccionament amb professors com Miguel Espejo, Justo Sanz, Reinhard Wieser, Carles Riera, Radovan Cavallin, Hedwig Swinberghe, Yehuda Gilad, Vicente Alós, entre uns altres. 

Ha col·laborat en diverses formacions tant amateur com professionals, tals com l’OBC (Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya) Orquestra Filharmònica de Màlaga, Orquestra de Vents Filharmonia, Ciutat Big Band, entre unes altres. A més coopera amb el departament de control de qualitat de “Canyes Xilema”. 

Al març de 2005 és guardonat en el VI Premi Internacional d'Interpretació “Amics de la Música” d'Alcoi.

Des de febrer de 2008 és professor de requint i clarinet en la Banda Municipal de Barcelona, activitat que compagina amb la docència en diferents escoles de música de la província de Barcelona.