Nascut a Maó l’ any 1977, inicià els estudis de clarinet amb el seu avi,  acabant els graus elemental i mig al Conservatori Professional de Música de les Illes Balears a Menorca i posteriorment el Grau Superior al Conservatori Superior de Barcelona. Va tenir com a professors a José Fuxá, Juanjo Mercadal, Pascual Martínez, Tomàs Picornell o Joan Pere Gil entre d’altres.

 

Ha estat clarinet solista de l’Orquestra Filharmònica de l’Ateneu de Maó, Orquestra Lírica de l’Orfeón Maonés i clarinet principal i director de la Banda de Música Nura.

 

Ha cursat estudis de perfeccionament amb professors tals com Walter Seyfarth (Berliner Philarmoniker) o Josep Fuster (OBC) i ha rebut consells de l'especialista en corno di bassetto Hubert Salmhofer (VCC). També ha realitzat estudis al Taller de Músics de Barcelona amb els professors  Víctor de Diego, Vicenç Martín, Joan Moné i Jon Robles.

 

Ha col·laborat amb diverses agrupacions tals com l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida o l’Orquestra Illa de Menorca entre d’altres amb directors tals com Salvador Brotons, Edmon Colomer, Alfons Reverté, Jan Cober, Franz-Paul Decker o James Judd.

 

Des de l’any 2002 és clarinet principal de la Banda Simfònica de Badalona (Manel Barea).

 

Actualment forma part del claustre docent de l’Escolania de Montserrat i de l’Escola de Música “Benet Bails” de Sant Adrià. A més, és llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona.

 

Des del 2009 és professor de clarinet i clarinet alt de la Banda Municipal de Barcelona.