Nasqué el 1982 a Villar del Arzobispo (València) on, als 6 anys, va iniciar estudis de clarinet amb el seu pare a l’escola de la Unió Musical Santa Cecília. Va fer els estudis de grau mig de l’esmentat instrument amb Salvador Marí al Conservatori de Llíria, on obtingué les màximes qualificacions, tot ampliant la seva formació amb José Miguel Martínez Falomir, solista de la Banda Municipal de València. L’any 2006 va assolir, amb Matrícula d’Honor, la llicenciatura en interpretació del clarinet a les classes de Rafael Albert i Josep Cerveró del Conservatori Superior "Joaquín Rodrigo" de València.

 

Després d’haver assistit durant uns quants anys a classes de perfeccionament amb Vicente Alberola -clarinet solista de la Malher Chamber Orchestra i Les Dissonances i concertista internacional- va fer, el 2008, un curs de postgrau al “Mozarteum” de Salzburg amb el professor Alois Brandhofer (ex-clarinet solista de la Filharmònica de Berlin). Sempre a la recerca de l’excel·lència interpretativa, va participar en diversos cursos internacionals, com el que fou impartit per Carles Riera (especialista en clarinets històrics), el dels membres de “Vienna Clarinet Conection” i el de la “Blair School of Music” de Nashville (EE.UU.)

 

Com a músic d’orquestra va participar, com a clarinet solista durant cinc anys, a totes les trobades de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana. A partir del 2005 -i també per espai de cinc anys més- ocupa idèntica plaça a l’Orquestra Mundial de Joventuts Musicals (“Jeunesses Musicales World Orchestra”) on adquireix gran experiència artística, ensems d’actuar en diferents indrets d’Espanya, Àustria, Alemanya, Canadà i la Xina, entre d’altres països, tot actuant en sales tan prestigioses com la “Philarmonie” de Berlin i la del “Konzerthaus” de Viena. La seva participació en les esmentades orquestres li va donar la oportunitat d’aprofundir en l’estudi de l’instrument amb solistes tan destacats com Joan Enric Lluna, Enrique Pérez, Miguel Espejo i Julia Gallego. També cal destacar les seves  col·laboracions amb la Orquestra Municipal de València, Orquesta Simfònica de la SWR amb seu a Stuttgart, Orquestra del Festival Diaghilev (Rússia) i “MúsicAeterna” −dirigida por Teodor Currentzis− amb qui col·labora i realitza gravacions habitualment. A més, fou  convidat a fer les audicions de piccolo clarinet de la Filharmónica de Berlin.

Amant de la música de cambra, ha  format part del “The World Orchestra Wind Quintet”, el Quintet Aridane, havent col·laborat en varies ocasions amb el “The World Orchestra String Quartet”.

 

Des del 2009 resideix a Barcelona on desenvolupa la seva activitat artística com a clarinetista de la Banda Municipal de Barcelona i membre dels grups “Barcelona Reed Quintet” i “Barcelona Clarinet Players”.