Format a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb Joan Enric Lluna i Harry Sparnaay.

 

Centra el seu treball en el desenvolupament, investigació i difusió del repertori per a clarinet baix, tant en el paper de solista com en el de música de cambra.

 

Això l’ha dut a crear diverses formacions, com I’Duo (duo amb percussió) o Vanguard Duo (duo amb acordió), amb les que desenvolupa una intensa activitat.

 

Ha participat al Festival Jove Pau Casals (2012 i 2013), Xarxa de Músiques de Catalunya, Bol'Deon Festival 2011 (Francia), Urban Eufònic 2013 (Barcelona), Festival Mixtur 2013, entre d’altres; i com a solista, al XXII Festival Isaac Albéniz, SGAE - Sala Mompou (Barcelona), Perspectives Instrumentales (París, 2014) o SIRGA Festival 2014.

 

Ha estrenat i enregistrat obres de compositors com Pierluigi Billone, Manel Ribera, Marc Codina, Oliver Rappoport, Fabià Santcovsky, Santiago Díez-Fischer, Núria Giménez, Jesús Navarro o Joan Bagés. També col·labora amb José Luis Campana, Juan Pablo Carreño, Christopher Fulkerson, João Pedro Oliveira i César Cano.

 

Actualment, cursa estudis d’especialització de clarinet baix a l’Acadèmia Internacional Josef Horák (Itàlia), amb Paolo de Gaspari.