Els BCP tenen una sòlida experiència en concerts educatius, avalada per l'èxit del concert produït per l'Auditori de Barcelona "Planeta Clarinet", interpretat per a més de quatre mil infants.

 

Fruit d'aquesta tasca, i amb la voluntat d'ampliar-la, han  ideat aquests dos concerts, diferenciats entre ells tant en músiques com en proposta escènica (dirigida per la prestigiosa coreògrafa i ballarina Sol Picó, Premi Nacional de dansa 2016) perquè tots els nens i nenes, des d'infantil a tota la primària, puguin gaudir de la música, en aquest cas a través de la família dels clarinets...i d'altres sorpreses!

Educació infantil i primària (cicle inicial)

Quatre clarinets diferents, quatre pastanagues, quatre campanetes, llums de colors, panderetes i un vestuari atractiu conformen l'univers sonor d'aquest divertit espectacle. Amb una posada en escena pensada per a que els nens estiguin atents i a més tinguin l'oportunitat de participar, sigui cantant o fent petites i senzilles coreografies.

Descarrega't aquí la guia didàctica
dossier_clarinens.pdf
Documento Adobe Acrobat 7.3 MB

Imatges del concert (directe)


Primària (cicle mitjà i superior)

"El viatge de Till" és la història d'un nen que va descobrint la música viatjant pel món. Les aventures el portaran a visitar des de la seva Alemanya natal, els ritmes de sud-amèrica i fins i tot a fabricar-se el seu propi clarinet!

 

Donada la qualitat i èxit d'aquest concert, va ser programat  a les Festes de la Mercè 2013 i escollit per formar part del circuit cultural Barcelona Districte Cultural 2018

Descarrega't aquí la guia didàctica
dossier_till.pdf
Documento Adobe Acrobat 8.0 MB