Los BCP tienen una sólida experiencia en conciertos educativos, avalada por el éxito del concierto producido por el Auditori de Barcelona "Planeta Clarinet", interpretado para más de cuatro mil niños.

 

Fruto de este trabajo, y con la voluntad de ampliarlo, han  ideado estos dos conciertos, diferenciados entre ellos tanto en músicas como en la propuesta escénica para que todos los niños y niñas, desde infantil a toda la primaria, puedan disfrutar la música, en este caso a través de la familia de los clarinetes...i de otras sorpresas!

Educació infantil i primària (cicle inicial)

Quatre clarinets diferents, quatre pastanagues, quatre campanetes, llums de colors, panderetes i un vestuari atractiu conformen l'univers sonor d'aquest divertit espectacle. Amb una posada en escena pensada per a que els nens estiguin atents i a més tinguin l'oportunitat de participar, sigui cantant o fent petites i senzilles coreografies.

Descarrega't aquí la guia didática
dossier_clarinens.pdf
Documento Adobe Acrobat 3.7 MB

Primària (cicle mitjà i superior)

"Qui és Till?" és la història d'un nen que va descobrint la música viatjant pel món. Les aventures el portaran a visitar des de la seva alemanya natal, els ritmes de sud-amèrica i fins i tot a fabricar-se el seu propi clarinet!

 

Donada la qualitat i èxit d'aquest concert, va ser programat  a les festes de la Mercè 2013.