Innovació, fusió, interdisciplinarietat o pedagogia són alguns dels conceptes que millor defineixen la línea creadora dels BCP. Les seves interpretacions es caracteritzen per un minuciós treball i cambrístic i una acurada i enèrgica posada en escena.
Gràcies a la seva versatilitat i diversitat dels seus projectes, han estat convidats a participar en nombrosos festivals internacionals actuant sales tant destacades com L‘Auditori de Barcelona, el Palau de la Música de València, l’ADDA, Murchison Performing Arts Center o el Meyerson Symphony Center, i en països tals com Àustria, França, Bèlgica o Mèxic.  
 
S’han presentat com a solistes amb formacions com la Banda Municipal de Palma, la Banda Municipal de  Bilbao, la Banda Municipal de Barcelona, la Banda Sinfónica EBSUDLAP de Mèxic o l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida sota la direcció de Juan Miguel Romero, José Rafael Pasqual Vilaplana, Alfons Reverté o Salvador Brotons entre d’altres.

En la present temporada han viatjat als Estats Units per interpretar i enregistrar el seu projecte simfònic amb dues de les agrupacions més prestigioses a nivell munidal com son la North Texas Wind Symphony i la Lone Star Wind Orchestra dirigits per Eugene Corporon.

El present i futur dels BCP implica concerts, noves gravacions (l’agrupació ja ha publicat quatre treballs discogràfics), encàrrecs per la composició de noves obres i la realització d’audicions pedagògiques, sempre amb el compromís de ser una formació plenament integrada en la societat, responent a les seves necesitats i al seu temps.


 

Javier Vilaplana

Requint i clarinet

Martí Guasteví

Corno di bassetto

Alejandro Castillo

Clarinet baix

© 2020 per Barcelona Clarinet Players

  • Twitter Clean
  • Blanco Icono de Instagram
  • Blanco Icono de YouTube
  • Blanco Icono de Spotify