Innovació, fusió, interdisciplinarietat o pedagogia són alguns dels conceptes que millor defineixen la línea creadora dels BCP. Les seves interpretacions es caracteritzen per un minuciós treball cambrístic i una acurada i enèrgica posada en escena.


Gràcies a la seva versatilitat i diversitat dels seus projectes, han estat convidats a participar en nombrosos festivals internacionals actuant en sales tant destacades com L‘Auditori de Barcelona, el Palau de la Música de València, l’ADDA, Sala  400 de Madrid, Murchison Performing Arts Center o el Meyerson Symphony Center, i en països tals com Àustria, França, Bèlgica o Mèxic.  
 
S’han presentat com a solistes amb formacions com la Lone Star Wind Orchestra, North Texas Wind Symphony, Banda Municipal de Palma, la Banda Municipal de  Bilbao, Banda Municipal de Barcelona, Banda Sinfónica de la Américas  o l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida sota la direcció de Eugene Corporon, Tim Reynish, José Rafael Pascual Vilaplana, Juan Miguel Romero o Salvador Brotons entre d'altres.

BCP ha enregistrat treballs discogràfics. ‘Toma café’, amb música del mestre Pedro Iturralde, ‘Czernowitzer Skizzen’ amb música d'Alexander Kukelka, ‘Egloga: New flamenco for clarinets and voice’  amb composicions d' Enric Palomar i la col·laboració del cantaor Pere Martinez, ‘Offertorium’, amb cinc composicions de cinc dels més rellevants compositors actualment a Europa i el darrer treball ‘One for all’, gravat als EEUU amb la Lone Star Wind Orchestra i la North Texas Wind Symphony dirigits per Eugene Corporon.

Recentment els BCP han estrenat  ‘La Trace’ , una composició del reconegut José Manuel López López amb imatges del videoartiste Pascal Auger i preparen dos nous enregistraments: The ‘Black Pool Suite’  de Joan Vidal i un album molt especial amb música de cambra del gran Paquito D’Rivera.
 

Javier Vilaplana

Requint i clarinet

Martí Guasteví

Corno di bassetto

Alejandro Castillo

Clarinet baix